Monthly Archives: October 2015

Duke i kërkuar edhe më thellë shkaqet e gëzimit tonë të brendshëm, kujtimet më ndalen në shumë momente vendimtare të jetës. Në ato momente kur farkohen vlerat. Po e ilustroj këtë me një rrëfim të vitit 2001, kur unë isha në Amerikë ndërsa prindërit e mi kishin shkuar nga Kosova në Maqedoni për të marrë vizë turistike për Angli. Pas një keqtrajtimi, një temë që fatkeqësisht është e njohur nga shumica, ata ishin kthyer në Kosovë pa përgjigje. Kjo nuk ishte një situatë e re. Prindërit e mi ishin refuzuar nga Anglezët edhe në vitet… Read Article →

GANIMETE PASHOJA MYFTIU “78 THËNIE” Prishtinë, 2015   Kushtuar prindërve të mi, Emel dhe Irfan Pashoja MREKULLITË E KOHËS SONË Të nderuar lexues, Kjo përmbledhje e shkurtër e 78 thënieve, aforizmave, citateve dhe përgjërimeve, është vetëm një përkujtim i vogël i mrekullive të mëdha me të cilat jemi të rrethuar. Nuk ka dyshim që ne jetojmë në kohën e mrekullive. Shkenca, Arti, Teknologjia dhe Teologjia përditë vinë me zbulime dhe me shprehje të shumta që na hapin vizione të reja. Numri i shprehjeve të përzgjedhura për meditim është 78, po aq sa ishte numri i… Read Article →

Scroll To Top
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/13/d163707828/htdocs/gonxhe/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 63
Facebook
Twitter